TAPAMME TOIMIA

tapamme toimia

Tapamme toimia

 

TAPAMME TOIMIA

Olemme asiakkaan kumppani

Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintamme ydin. Palvelemme ravintoloita, kahviloita, vähittäiskauppoja ja julkisen sektorin ammattikeittiöitä. Etsimme yhdessä kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisua asiakkaan kannattavuuden parantamiseksil

 

Patu_TEESIogo_LAHIRUOKA

Yhteistyöstä kanssamme syntyy kasvua

Yhteistyö ei perustu pelkästään hintaexceleihin, vaan siinä on syvempiä ulottuvuuksia. Kun hankintasopimuksen keskittää meille, syntyy luonnollisesti
keskittämisetuja. Meillä on ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta yksityisellä ja julkisella sektorilla, teollisuudessa ja kaupassa.
Yhteispelissä on kasvun voima.

 

Patu_TEESIogo_LAHIRUOKA_vih

Toimitukset ja laatu

Panostamme laatuun, mikä on osaamisemme suurin valtti. Verkostoomme kuuluu lukuisia paikallisia tuottajia eri tuoteryhmissä. Toimimme läheisessä yhteistyössä tuottajien kanssa, ja huolehdimme paikallisesti tuotetun ruoan tuoreena suoraan asiakkaillemme. Ostamalla tuotteet lähialueiden tuottajilta pystymme vähentämään kuljetusten ja pakkausten aiheuttamia päästöjä.

 

 

Patu_TEESIogo_LAHIRUOKA

Nettikauppa ja valikoima

Nettikaupassamme voit tehdä tilauksen itsenäisesti sinulle sopivaan aikaan, ja halutessasi voit kääntyä ammattitaitoisten myyjiemme puoleen. Meillä on laaja valikoima tunnettuja merkkituotteita sekä laatukkaita Patu-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Saamme lisättyä tuotteita valikoimaamme nopeallakin aikataululla, asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

 

peukku24

Hyvä ja joustava palvelu

Asiakkaanamme saat palvelua nopeasti. Yhteydenottoosi vastaa tuttu henkilö, joka tuntee yrityksesi tarpeet. Pystymme myös reagoimaan muuttuneisiin tarpeisiin nopeasti. Asiakkaaksemme on helppo liittyä. Saat meitlä asiakasnumeron käyttöösi jopa tunnin sisällä, ja tämän jälkeen voit tehdä tilauksia.