Sinun tukkusi

Kimmon Vihannes

kimmon-vihannes-kartta

LOUNAIS-SUOMI JA
LÄNSI-UUSIMAA

Jalontie 39
25330 KUUSJOKI
Puh. 02 727 4400
tilaus@kimmonvihannes.fi
www.kimmonvihannes.fi

Elintarviketukku Kimmon Vihannes Oy on salolainen vuonna 1992 perustettu perheyritys. Yrityksemme on Varsinais-Suomen monipuolisin yksityisessä omistuksessa oleva tukkuliike.

Kimmon Vihanneksen tuotevalikoima on kattava ja kauttamme saat kaikki tarvitsemasi ruokatarvikkeet. Valikoimaamme sisältää tuotteita sekä tuoreina että pakasteina. Lisäksi tarjoamme lähellä tuotettuja vihanneksia, marjoja ja hedelmiä sesongin mukaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat maito- ja lihatuotteet, kalat, juurekset ja vihannekset, hedelmät, kuivatuotteet, säilykkeet ja pakasteet, alkoholijuomat, tupakat, kertakäyttöastiat, pesuaineet ym. oheistuotteet.

Kimmon Vihannes Oy on myös osa valtakunnallista Suomen Palvelutukkurit -ketjua. Ketjumme takaa monipuolisen tuotevalikoiman ja kilpailukykyiset hinnat. Pitkä kokemus ja kattava tuotevalikoima helpottavat ostoa – meiltä saat laadukkaat hedelmät, juurekset ja vihannekset sekä muut tukkutuotteet yhdellä puhelinsoitolla. Tilaukset meille hoituvat myös nettikaupassa, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.

Tutustu tarkemmin yrityksemme tarinaan tästä »

Ota yhteyttä myyntipalveluumme »

Verkkokauppa verkkokauppaan